Expertos en rutas guiadas a lo largo de Castellón, Valencia y Alicante. Siempre emocionantes, originales y sostenibles. Entre tú y yo…¡Rutas que roban corazones!

Cultura – Senderismo – Cicloturismo

Últimas noticias
Top
Image Alt

10 Anys de turisme amb Lasaria

10 Anys de turisme amb Lasaria

Celebració dels 10 anys amb Lasaria Turisme

El passat dia 13 de Juny  de 2014 es celebrà al palau de la Vila d’Ontinyent els deu anys de Lasaria turisme, empresa de turisme actiu i visites guiades que va nàixer a aquesta població i ofereix rutes i activitats per tota la Vall i la resta de la Comunitat Valenciana.

Aquesta empresa va sorgir fa 10 anys amb el curs de monitors i guies de la Vall organitzat per la Mancomunitat de Municipis, amb la voluntat de mostrar els nostres valors als visitants i aconseguir que descobrisquen els atractius dels nostres pobles i serres.

En 10 anys han aconseguit promocionar la comarca i les seues destinacions, crear una sèrie de rutes consolidades i de crear un flux permanent de visitants. També adaptar les destinacions, monuments, establiments i acordar amb les administracions un servei d’excel·lència per a les demandes dels turistes.

Un dels objectius perseguits ha sigut que el patrimoni cultural i natural de la nostra comarca  siga font de ingressos i de promoció local. I que per tant aquest patrimoni siga més valorat tant dins com fora.

I també que la activitat turística que es genere siga viable econòmicament més enllà de la iniciativa pública, col·laborant en ella en la adequació de espais i en promoció, però aconseguint que tinga un manteniment des de l’àmbit purament privat i per tant siga permanent i sostenible.

Vos esperem

You don't have permission to register
Abrir chat